Konsultation på mail, telefon og video

Vælg hvordan din konsultation skal forgå, skriftligt eller samtale. Du kan med fordel kombinere.

Mail konsultation på abonnement

MindGo Mail er den perfekte løsning for dig, når du har nemmere ved at skrive om personlige og følsomme emner, end at tale om dem. Start med et MindGo Mail abonnement, så er du hurtigt i gang og kan altid tilkøbe telefon og video konsultation.

Læs mere om MindGo Mail

Vælg dit forløb

Og antal samtaler

Ingen binding

Pige taler i mobil

Telefon konsultation

Vil du gerne tale med din terapeut og samtidig være anonym, skal du vælge telefon konsultation. Samtalen kan foregå uanset, hvor du er. Din konsultation kan fx foregå derhjemme i dine egne trygge omgivelser, hvor du også er fri for forstyrrende indtryk.

Læs mere om telefon konsultation

Terapi par

Video konsultation

Når du er mest tryg ved også at kunne se din terapeut og synes, at konsultationen er mere personlig, næsten som at være i samme lokale. Video konsultation er også meget velegnet til parterapi, hvor I begge kan deltage i samtalen. 

Læs mere om video konsultation

* FaceTime kræver, at du har et Apple produkt og at det kan FaceTime. Se mere  https://support.apple.com/da-dk/HT204380
* Skype er et program som du skal have installeret på din computer, tablet, smartphone. Se mere https://www.skype.com/da/

Mindfulness kvinde

Mindfulness i din konsultation

Mindfulness træning hjælper dig med at kontrollere dine tanker og fokusere din opmærksomhed for indre ro, balance og fornyet energi. Vi bruger ofte mindfulness øvelser i din konsultation som en ekstra støtte og udviklingsmulighed for dig.

Læs mere om Mindfulness

Hvad kan MindGo hjælpe dig med?

Som udgangspunkt kan du henvende dig til MindGo om alt. Hverdagens og livets små og store udfordringer. Uanset din problemstilling hjælper vi dig videre.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Spørgsmål om MindGo Konsultation?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support