Mail, chat, telefon, Skype, FaceTime

Vælg hvordan din konsultation skal forgå, skriftligt eller samtale. Tider dag og aften.

Mail konsultation

MindGo Mail er den perfekte løsning for dig, når du har nemmere ved at skrive om personlige og følsomme emner, end at tale om dem. Det hele foregår i dit eget tempo.

Gå til MindGo Mail

Chat konsultation

Chat konsultationen er effektiv, når du står med et "her og nu" problem, hvor du har brug for hurtig hjælp til at tackle situationen. Du får terapeutens svar med det samme.

Gå til MindGo Chat

Vælg dit forløb

Og antal samtaler

Ingen binding

Pige taler i mobil

Telefon konsultation

Vil du gerne tale med din terapeut og samtidig være anonym, skal du vælge telefon konsultation. Samtalen kan foregå uanset, hvor du er. Din konsultation kan fx foregå derhjemme i dine egne trygge omgivelser, hvor du også er fri for forstyrrende indtryk.

Gå til MindGo Phone

Terapi par

Skype og FaceTime konsultation

Når du er mest tryg ved også at kunne se din terapeut og synes, at konsultationen er mere personlig, næsten som at være i samme lokale. Skype og FaceTime er også meget velegnet til parsamtaler/-terapi, fordi I begge kan være med. Terapeuten kan også observere jeres indbyrdes kommunikation og dynamikken mellem jer. 

Gå til Skype og FaceTime

* FaceTime kræver, at du har et Apple produkt og at det kan FaceTime. Se mere  https://support.apple.com/da-dk/HT204380
* Skype er et program som du skal have installeret på din computer, tablet, smartphone. Se mere https://www.skype.com/da/

MindGo Abonnement

Du kan også vælge et MindGo abonnement med mange flere fordele. Du får fri mail og chat, en ugentlig konsultation på telefon, Skype eller FaceTime. Du får også adgang til MindGo psykologiske tests.

Gå til Abonnement

Mindfulness kvinde

Mindfulness

Mindfulness træning hjælper dig med at kontrollere dine tanker og fokusere din opmærksomhed for indre ro, balance og fornyet energi. Mindfulness øvelser kan indgå i din konsultation som en ekstra støtte og udviklingsmulighed for dig.

Gå til Mindfulness

Hvad kan MindGo hjælpe dig med?

Som udgangspunkt kan du henvende dig til MindGo om alt. Hverdagens og livets små og store udfordringer. Uanset din problemstilling hjælper vi dig videre.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Spørgsmål om MindGo Konsultation?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support