MindGoChat 

Chat med din terapeut

Vælg chat i 15 eller 30 minutter eller MindGo Abonnement med fri chat og flere fordele.PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

MindGo

Chat15

15

Min

118 DKK


MindGo

Chat30

30

Min

 218 DKK


MindGo

Abonnement

1

Måned

Fra 296 DKK


Åbningstid på chatten: Mandag og torsdag 14-21. Tirsdag, onsdag og fredag 10-17.

Psykologisk rådgivning på chatten

MindGo chat er skabt til dig, som har brug for en kort samtale med en terapeut. Du kan få psykologisk rådgivning på chatten om alle emner. Spørgsmål og problemer, som udfordrer dig og dræner din energi.

Nemt og med overalt

Du kan chatte med MindGo terapeuten, uanset hvor du befinder dig. MindGo Chat er med dig overalt og altid lige ved hånden.

Chat på mobil, tablet, pc

Du vælger selv, hvilken enhed, der passer dig bedst. Chat med din terapeut er så nemt på MindGo og fungerer på alle dine enheder. 

Anonym i MindGo Chat

MindGo terapeuten ser kun dit brugernavn. Du er helt anonym og kan trygt skrive om personlige problemer og svære følelser. 

Family mand med mobil 2
Derfor skal du vælge chatten

MindGoChat er nem og hurtig adgang til professionel hjælp. Du har terapeutens svar med med det samme, så det er næsten som at samtale direkte. Du kan du gemme samtalen og læse den igen senere, det øger dit udbytte af konsultationen.

Hvis du har et MindGo abonnement, kan du også holde pause, når det passer dig og vende tilbage til chatten igen senere (dog indenfor 24 timer fra påbegyndelsen). Det giver dig ekstra tid til eftertanke og forberedelse af dit næste indlæg.

Kvinde på rejse

Hvad kan du få hjælp til i MindGoChat

Du kan chatte med os om alt. Måske et ubehageligt skænderi eller når du er i en vanskelig situation, som du har svært ved at tackle.

Vi hjælper dig med at få styr på dine tanker og følelser og med forslag til problemløsning. Du kan også bruge chatten til en hurtig opfølgning på en konsultation.

Du kan læse mere om, hvad MindGo kan hjælpe dig med fx stress, angst, job og karriere, forælderrollen og meget andet. 

Læs mere

Professionel hjælp

 Funktionel og sikker chat

 Krypteret forbindelse

shutterstock_294148979

MindGo Abonnement med flere fordele

Fri mail og chat, så du kan skrive ubegrænset med din MindGo terapeut samt konsultation på telefon, Skype og FaceTime. Det giver dig mulighed for et intensivt forløb, hvor du kan følge op på fx en telefon konsultation med en mail. Du booker nemt din samtale i vores online booking system.

Med et MindGo abonnement kan du holde pause i din chat og vende tilbage til dialogen igen senere (indenfor 24 timer fra påbegyndelsen). Desuden får du fri adgang til MindGo psykologiske tests.

Har du spørgsmål om MindGoChat?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support