MindGoTest

Psykologiske tests

Tag en test og se resultatet online

MindGo Test afklarer, om du udviser tegn på stress eller depression. Du kan også blive klogere på din personlighedstype og dit parforhold.

Mand i lænestol m laptop

MindGoTest Typeindikator

Hvilken personlighedstype er du, er du introvert eller ekstrovert? Og hvad betyder det for din trivsel og de valg, du træffer i livet?

Brug typeindikator testen til at lære dig selv bedre at kende, så du får nemmere ved at vælge i overensstemmelse med din personlighed.

Gå til typeindikator test

Terapi par

MindGoTest Parforhold

Hvor godt passer du og din partner egentligt sammen. Deler I ens holdninger og livsværdier? Hvordan er jeres kommunikation, har I svært ved den gode samtale, ved at lytte og forstå hinanden?

Og hvad med jeres holdninger til karriere, familie, fritid og samliv? Tag testen og bliv klogere på, hvordan I kan blive bedre sammen.

Gå til Parforhold test

Stress mand

MindGoTest Stress

Måske har du svært ved at koncentrere dig og føler, at det er blevet vanskeligere for dig at overskue det hele? Du oplever hyppigt hjertebanken, svedeture, søvnproblemer og tankemylder. 

Testen afdækker dit stress niveau og giver dig indsigt i, hvilke symptomer og vigtige tegn på stress, du skal være opmærksom på.

Gå til Stress test

Depression pige

MindGoTest Depression

Tag testen og få en indikation af, om du har en depression. Det er helt naturligt at være ked af det ind imellem, men ikke det meste af tiden.

Måske har du også mindre energi end du plejer og ikke rigtig lyst til at fortage dig noget. Spiser mere eller har slet ingen appetit. Dette er blot nogen af de symptomer, der kan være tegn på en depression.

Gå til Depressions test

Psykologiske tests er effektive værktøjer i en indledende afklaring af dine symptomer på stress og depression.

Viser dit testresultat, at du har stress eller en depression anbefaler vi, at du kontakter os.

Har du spørgsmål om MindGo Test?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support