MindGoPhone

Telefon rådgivning og terapi er den perfekte løsning for dig, når du gerne vil tale uforstyrret med din terapeut.

 Nem online booking

Helt anonymt

Fuld fortrolighed

MindGo telefon konsultation

Derfor skal du vælge telefon konsultation

Her kan du trygt tale om alt det, der er svært og få professionel hjælp. Måske føler du dig mere tryg i telefonen og har nemmere ved at tale om personlige og følsomme emner, når du ikke sidder ansigt til ansigt med terapeuten. I telefon konsultationen kan du også være helt anonym.

Du vælger selv, hvorfra du ringer og du kan sidde derhjemme i dine egne trygge omgivelser uden forstyrrende indtryk. Det gør det nemmere for dig at samle dine tanker og holde fokus på samtalen.

Pige taler i mobil

Hvad kan MindGo hjælpe dig med?

Du kan trygt henvende dig til MindGo om alle problemstillinger. Vi hjælper dig med hverdagens og livets små og store udfordringer. Måske oplever du problemer på dit job, stress, skilsmisse, arbejdsløshed eller noget helt andet. 

Vi har beskrevet, hvilke problemstillinger, vi oftest møder i MIndGo konsultationen for at give dig et indblik i, hvad du kan få hjælp til hos MindGo. Du kan også bruge artiklerne til at blive klogere på dine symptomer og problemstillinger.

Læs mere

Uanset hvor du er

Din terapeut er altid kun et opkald fra dig, når du har brug for hjælp. Telefon rådgivning og terapi i dine egne trygge omgivelser.

Anonymt og trygt

Når du ikke sidder ansigt til ansigt med terapeuten. Samtidig har du måske også nemmere ved at tale om det, der føles svært. 

1

Vælg Telefon konsultation i booking systemet.

2

Du får en mail inden din konsultation med din MindGo terapeuts telefonnummer.

3

Ring op på det aftalte tidspunkt.

Mail topfoto

MindGoMail

Med et MindGo Mail abonnement kan du skrive ubegrænset med terapeuten og får rabat på telefon og video konsultation. Du kan skrive en mail netop, når du er i dine følelser og tanker, hvor det er nemmere at sætte ord på, end hvis du skulle prøve at huske, hvordan du lige havde det indtil næste konsultation.

Du kan med fordel kombinere mundtlige og skriftlige konsultationer. Samtaleterapien igangsætter en proces, hvor du bearbejder dine problemstillinger og som aktiverer dine følelser og tanker. Opfølgning på mail giver dig mulighed for altid at vende tilbage til din terapeut med spørgsmål.

Har du spørgsmål om MindGo Phone?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support