Video konsultation

Online rådgivning og terapi på video konsultation for visuel kontakt med din terapeut.

Individuel og parterapi

Konsultation hvor du er

Skype og FaceTime

MindGo-Skype

Derfor skal du vælge video konsultation

Måske giver det dig tryghed og dermed også en bedre kommunikation, at du og din terapeut kan se hinanden under jeres samtale.

Video konsultation er lige så effektivt som at mødes ansigt til ansigt, bare meget mere tilgængeligt og så sparer du både tid og transport.

Om du vælger Skype eller FaceTime betyder ikke noget for konsultationen, det er op til dig, hvilken teknologi, der er mest praktisk for dig. 

Skype konsultation

MindGo Skype giver dig nem adgang til online konsultation på din mobil, tablet eller pc. Du skal blot oprette en Skype profil og booke din aftale.

FaceTime konsultation

Du kan mødes med din terapeut på MindGo FaceTime på din iPhone, iPad og Mac og samtale, som hvis I sad overfor hinanden. Det giver dig endnu større frihed. 

1

Vælg Skype eller FaceTime konsultation og tidspunkt i vores online booking system.

2

Du får en mail inden din konsultation med et FaceTime nummer/Skype ID.

3

Ring op på det aftalte tidspunkt. Din terapeut er klar til at tage imod dig. 

Mail topfoto

MindGoMail

Med et MindGo mail abonnement kan du skrive ubegrænset med din terapeut. Som abonnent får du rabat på dine tilkøb af telefon og video konsultationer og du kan fortsætte samtalen på mail med uddybende spørgsmål og eftertanker. 

Samtaleterapien igangsætter en proces, som aktiverer dine følelser og tanker, mens du bearbejder din problemstilling. Du kan skrive en mail netop, når du er i dine følelser og tanker, hvor det er nemmere for dig at sætte ord på, end hvis du skulle prøve at huske, hvordan du lige havde det indtil næste konsultation.

Mand kvinde ved PC

Hvad kan MindGo hjælpe dig med?

Konsultation på Skype og FaceTime egner sig til mange forskellige problemstillinger. Det er også velegnet til online parterapi, fordi begge parter kan være med.

Parforhold, konflikter, stress, skilsmisse, personlige kriser i forbindelse med fx sygdom og arbejdsløshed. Uanset hvilke udfordringer du har, er du altid velkommen til at skrive til os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Læs mere

 

Spørgsmål om Skype og FaceTime?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support

FaceTime kræver, at du har et Apple produkt, som kan FaceTime. Se mere her.
Skype er et program, som du skal installere på din computer, tablet, smartphone. Se mere her.