Sikkerhed og anonymitet

Vi prioriterer din sikkerhed højt på MindGo.dk, så du kan føle dig tryg uanset, hvilken af vores tjenester, du benytter. Formålet med denne side er at give dig en indsigt i, hvad vi ved om dig og ikke mindst, hvad vi bruger oplysningerne til. Se også Persondatapolitik og cookies.

Først vil vi gerne slå fast, at vi ikke sælger dine personlige oplysninger eller information om din færden på MindGo til annoncører eller andre. Vi bruger udelukkende denne information til at forbedre hjemmesiden og vores produkter. Kommunikationen mellem dig og MindGo er så vidt muligt internt funderet. Det betyder også, at du ikke direkte kan dele fx kommentarer på sociale medier. Når vi anvender eksterne samarbejdspartnere, er det også et vilkår, at de overholder vores politik, så du forbliver så sikker som muligt.

Vi bruger en SSL forbindelse (Secure Sockets Layer), som krypterer forbindelsen mellem dig og vores server. Kort fortalt betyder det, at alle data, som sendes mellem dig og MindGo, er krypteret og der kræves en nøgle for at få adgang til indholdet. Det er kun dig og MindGo, der har nøglen.

Du kan kun oprette én bruger pr. e-mailadresse som vores sikkerhed for, at din brugeridentitet er ægte.

Hvis du opsiger dit MindGo abonnement, vil din konto automatisk blive slettet efter ca. 2 måneder. Du kan også kontakte kundeservice og bede dem om at slette din konto, så vil dette ske indenfor 24 timer.

Vi lægger stor vægt på, at du har mulighed for at være anonym i din kontakt med MindGo. Se herunder hvilke personlige oplysninger har vores medarbejdere/samarbejdspartnere adgang til:

Terapeuter og coaches

Mail: MindGo Mail skjuler din e-mailadresse for terapeuten. Det eneste, der er synligt er dit brugernavn. Andre personlige oplysninger (e-mail, navn og adresse) er ikke synlige for terapeuten.

Chat:  Det eneste, der er synligt for terapeuten, er din IP-adresse samt tidsrummet, hvor du er logget på chatten. Når chatten er færdig, vil samtalen og disse oplysninger ikke længere være tilgængelige hos MindGo. Andre personlige oplysninger (e-mail, navn og adresse mm.) er ikke synlige for terapeuten.

MindGo Free: Selvom MindGo Free er et gratis produkt, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med sikkerheden og anonymiteten. Vi beder derfor kun om et brugernavn (som du selv vælger) og din e-mailadresse. Terapeuten kan se dit brugernavn og e-mail, når du skriver til vores brevkasse.

Kundeservice

Har adgang til information om dine køb af MindGo produkter. Kundeservice kan se dit brugernavn, navn, e-mailadresse samt IP-adresse. MindGo kundeservice har ikke adgang til Chat, Mail, Coach og Free (herunder brevkassen MindGo Air), så din dialog med MindGo terapeuten bliver mellem jer.

Udvikling og support

Skal kunne finde og rette evt. tekniske fejl, der kan opstå og har derfor adgang til disse oplysninger:

- Brugernavn
- Navn
- Adresse
- E-mail
- IP-adresse
- Dine produkter/abonnementer

Vi arbejder løbende på at forbedre eksisterende produkter samt udvikle nye, så MindGo altid lever op til vores brugeres forventninger, også med hensyn til sikkerheden. Hertil bruger vi analyser og feedback både fra dig og vores terapeuter samt kundeservice.

Vi gennemfører også løbende analyser om brugeradfærden på MindGo.dk for at forbedre indhold og produkter. Disse analyser giver os bl.a. information om:

- Trafikken på MindGo (antal besøg pr. side)
- Antal tid brugerne er MindGo.dk og på de enkelte sider
- Hvornår der er mest trafik på MindGo (tidspunkt og dato)
- Geografi
- Browser typer
- Enhed (Pc, Mac, Smartphone/iPhone, Tablet/iPad)
- I disse analyser fremgår der ingen personlige oplysninger (Brugernavn, Navn, E-mail mm.)