MindGo Samarbejdspartner

Er du vores nye samarbejdspartner og kollega?

Vi samarbejder meget gerne med andre dygtige og erfarne terapeuter, rådgivere og coaches i vores klientopgaver og vidensformidling. Som MindGo samarbejdspartner får du mulighed for at arbejde med psykologisk rådgivning, terapi og coaching indenfor et nyt innovativt online koncept.

Hvad kan MindGo hjælpe dig med

MindGo samarbejdskoncept

Vores samarbejdskoncept giver dig meget fleksible rammer for din indsats. Du kan i vid udstrækning selv bestemme, hvor mange timer, du vil arbejde og på hvilke tidspunkter.

Fordi vi er online kan du arbejde for MindGo, uanset hvor du er. Det kræver blot, at du har adgang til Internettet. Du får naturligvis en teknisk instruktion i anvendelsen af de services, du skal arbejde med på MindGo.     

Mindgo samarbejdspartner giver flere fordele

Som en ekstra bonus ved at samarbejde med MindGo får du mulighed for at blive en del af et fagligt team med indbyrdes sparring og supervision. Vi afholder også jævnligt interne fælles arrangementer for faglig udvikling og inspiration.

MindGo-Skype

Kort og godt om MindGo

Målsætningen for MindGo er at gøre psykologisk rådgivning, terapi og coaching mere tilgængeligt for alle. Med vores online koncept minimerer vi en række praktiske, psykologiske og økonomiske barrierer for at opsøge professionel psykologisk hjælp. 

MindGo er online, brugervenlig, økonomisk og effektiv med en ubegrænset, tryg og sikker adgang til at få hjælp. Konsultationerne foregår både skriftligt og mundtligt på mail, chat, telefon eller Skype og FaceTime, ofte i en kombination i et rådgivnings-/terapi forløb. Du kan læse om MindGo konsultation her.

MindGo konceptet indeholder også MindGoFree med en brevkasse samt inspiration og viden indenfor psykologi, terapi, coaching og mindfulness som en hjælp til selvhjælp for vores brugere.

Kvinde på kontor ved pc

Kontakt os

Vil du gerne vide mere om, hvad det indebærer at blive en del at MindGo teamet? Så er du meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om muligheder og vilkår. 

Send en besked til os, gerne med et par linjer om dit nuværende virke og dig selv, så vender vi hurtigt tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!  

Kontakt MindGo