Parforhold
Ensomhed - Partnermatch - Dating - Kommunikation - Konfliktløsning - Ægteskab - Skilsmisse - Delebørn - Singleliv - Kærestesorg - Jalousi - Parterapi

Parforhold - MindGo rådgivning og terapi

Fra forelskelse til skilsmisse

Parforhold indebærer en del udfordringer såvel som glæder. Måske har du endnu ikke fundet din rigtige partner eller også oplever du problemer i dit nuværende parforhold?

Forelskelsen varer som bekendt ikke evigt og hvis forholdet skal vare ved, handler det også om fælles livsværdier og interesser, god kommunikation, indbyrdes respekt og endnu mere. 

Når vi møder en potentiel partner, reagerer vi både på et bevidst og ubevidst plan på de signaler, vi modtager. Vi bruger vores sanser og tidligere erfaringer, også dem helt tilbage fra barndommen. Måske bliver det et godt match og måske ikke.

Mange problemer i parforholdet kan løses hen ad vejen, men desværre ender over halvdelen af alle ægteskaber alligevel i en skilsmisse, som måske kunne være undgået. Men det kræver ofte en stor indsats fra begge parter med at løse de problemer, der har vokset sig så store, at en afslutning på forholdet synes at være den eneste udvej. 

Et brud giver nye problemer

Men hvad mange muligvis overser og ikke tager højde for i deres beslutning om skilsmisse er alle de nye udfordringer, der følge med et brud., Nye problemer med delebørn, mine og dine børn, økonomiske problemer, nye partnere og bonus børn, jalousi og ikke mindst børnenes reaktioner. 

Når din/jeres situation virker uoverskuelig for dig, og uanset hvilke problemer du har i relation til parforholdet, kan du få hjælp i vores online psykologiske rådgivning og terapi. Nogen kan en enkelt konsultation eller to-tre gange på mail eller telefon sætte gang i problemløsningen, så du/I kan komme videre.  

Vores Skype eller FaceTime konsultation egner sig rigtig godt til parterapi. Her kan I begge to være i dialog med MindGo terapeuten (og hinanden) og den visuelle kontakt er god, når vi arbejder med jeres indbyrdes kommunikation, både den verbale og den non-verbale.

Tag eventuelt MindGo parforholdstest og se, hvor godt I passer sammen (forudsætter et MindGo abonnement) . Du får resultatet online med det samme.

Måske kan du også få glæde af at læse denne artikel om parforhold på Netdoktor.dk

Gå til MindGo konsultation