Om MindGo

 

Nem og hurtig adgang til professionel hjælp

Psykologisk rådgivning og terapi på MindGo er let tilgængelig online hjælp til hverdagens og livets små og store udfordringer. 

 Hvorfor MindGo?

Livet rummer også problemer og kriser. Desværre oplever mange nogle barrierer mod at få professionel hjælp hos en terapeut. Måske føles det grænseoverskridende, er for besværligt eller for dyrt.  Det har vi ændret med MindGo psykologisk rådgivning og terapi, der er mere tilgængelig for alle. 

 MindGo Værdier

Tilgængelighed for alle, høj faglighed og etik er grundlaget for alt, hvad vi foretager os hos MindGo. Det skal være nemt, nyttigt og trygt at henvende sig til MindGo. Alle henvendelser og konsultationer i MindGo rådgivning, terapi og coaching håndteres i fortrolighed og med fuld diskretion.

Høj faglighed og lave priser 

Vi vil gerne nå ud til alle, der ønsker vores hjælp. Derfor har vi organiseret MindGo effektivt og med minimale driftsudgifter, så vi altid kan tilbyde vores ydelser til markedets måske laveste priser. Vores målsætning er at minimere den økonomiske barriere, så alle kan få professionel hjælp.

 Du møder os online

Du kommunikerer nok allerede dagligt online, også om private emner. MindGo er udviklet til dig, så du også nemt og helt naturligt kan opsøge hjælp på nettet, når du har det svært eller blot har behov for at vende dine problemer med en udenforsående.

 Mail, Telefon, Skype og FaceTime

Vi har valgt at tilbyde flere forskellige muligheder i MindGo Konsultation, så vi kan opfylde vores brugeres forskellige behov. Måske føler dig dig mest tryg ved at skrive om personlige og følsomme emner. Måske vil du gerne være anonym. Eller det er vigtigt for dig at se din terapeut under samtalen.

MindGo er altid tilgængelig

Ingen lange ventetider. Skriv til din terapeut på mail, netop når du er i dine tanker og følelser eller book en konsultation i vores online booking. Din samtale forgår altid lige der, hvor du er. Ingen transporttid, intet unødigt besvær og nul ekstra udgifter.

 Skriftlig konsultation på MindGo

I MindGo mail foregår din samtale med terapeuten skriftligt. Det giver dig flere fordele. Selve skriveprocessen er terapeutisk, du har tid til at reflektere og kan gemme dialogen og læse den igen. Desuden kan din konsultation forgå i dine egne trygge rammer og uden forstyrrende indtryk. 

MindGoFree med ny inspiration 

Vi har udviklet MindGoFree, fordi vi ønsker at give nogle gratis muligheder til alle vores brugere og gæster på vores webside. MindGo test er psykologiske tests, MindGo Air er en psykologisk brevkasse og i Family kan man mødes online med spørgsmål og udveksling af viden og erfaringer.

 Sikkerhed og anonymitet

Det er meget vigtigt for os at passe rigtig godt på dig. Derfor er kommunikationen mellem dig og MindGo krypteret. Og alle henvendelser behandles naturligvis i fuld diskretion. Terapeuten har naturligvis tavshedspligt og du kan være helt anonym i dine konsultationer.

MindGo nyhedsmail

Med vores nyhedsmails kan du holde dig orienteret om nyt indhold og kampagner på MindGo samt få inspiration om psykologi, selvudvikling og mindfulness. 

Mail topfoto

Tilmeld dig MindGo nyhedsmail

Vær blandt de første, der får nyt om MindGo direkte i din mail boks og deltag i vores månedlige lodtrækning om gavekort til et MindGo Abonnement.

Navn:

E-mail:

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbrev

Har du spørgsmål om MindGo?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support