MindGoFree

Ny inspiration til dig

Psykologi brevkasse, forum, tests og meget mere. Tag for eksempel vores online Stress eller Depressions test og se resultatet med det samme. Du har fri adgang til alt indhold på MindGoFree, når du har oprettet en gratis brugerprofil. 

MindGoAir

Brevkasse

MindGoExtra

Viden og inspiration

MindGoTest

Psykologiske tests

MindGoFamily

Medlemsforum
Kvinde på rejse

MindGoAir

Psykologi brevkasse, som altid er åben og du får altid svar. Du kan skrive, lige når det passer dig og om hvad som helst, du går og tumler med. 

Små eller store problemer i hverdagen eller livet, som du ikke lige kan se en løsning på. Du kan spørge os om alt, og samtidig er du helt anonym. 

Gå til MindGo Air

workplace-1245776_1280

MindGoExtra

Her finder du altid masser af ny inspiration. Forslag til din næste gode bog. Vi omtaler løbende nye bøger, som vil kunne interessere vores brugere.

Du kan også finde forslag til Apps med øvelser til meditation og mindfulness samt interessante videoer eksempelvis på YouTube. Samt omtale af events fx seminarer, kurser og foredrag.  

På MindGoSpot kan du læse artikler, som sætter gang i tanker og følelser om de vigtige spørgsmål i hverdagen og i livet. Vi skriver både om aktuelle emner og dem uden udløbsdato. 

Gå til MindGo Extra

Depression pige

MindGoTest

Har du symptomer på stress eller depression? Bliver du lettere irriteret, end du plejer, har svært ved at koncentrere dig, har hjertebanken, uro, søvnbesvær og tankemylder? Så tyder det på, at dit stress niveau er for højt.

Det er helt naturligt at være ked af det ind imellem. Men hvis du i længere tid vedvarende har symptomer som fx nedtrykthed, modløshed, tunge tanker, manglende energi og søvnløshed, kan det være tegn på en depression.  

Tag en MindGo test og bliv klogere på dig selv. Se resultatet online med det samme.

Gå til MindGo Test

Family mand med mobil 2

MindGoFamily

Dit nye forum, hvor du kan dele spørgsmål, viden og erfaringer med alle de andre MindGo brugere. Det, der er vigtigt for dig har også betydning for andre, så del med glæde og få selv meget ud af din deltagelse.

Du kan skrive både korte eller længere indlæg og du vælger selv dit emne. Vi har oprettet nogle kategorier, som vi forestiller os kan rumme de fleste emner.   

Gå til MindGo Family

 

MindGoNews

På MindGo News kan du nemt holde dig orienteret om nyt indhold og kampagner på MindGo. og få masser af ny inspiration om psykologi, selvudvikling og mindfulness.

Gå til MindGo News

Tilmeld dig MindGo nyhedsmail

Vær blandt de første, der får nyt om MindGo direkte i din mail boks og deltag i vores månedlige lodtrækning om gavekort til et MindGo Abonnement.

Navn:

E-mail:

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbrev

Har du spørgsmål om MindGoFree?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support