Psykologi brevkasse, medlemsforum og psykologiske tests. Du har fri adgang til MindGoFree, når du har oprettet en gratis brugerprofil. 

Tag vores online Stress eller Depressions test og se resultatet med det samme. 

Kvinde på rejse

MindGoAir

Psykologi brevkasse, som altid er åben og du får altid svar. Du kan skrive, lige når det passer dig og om hvad som helst, du går og tumler med. 

Små eller store problemer i hverdagen eller livet, som du ikke lige kan se en løsning på. Du kan spørge os om alt, og samtidig er du helt anonym. 

Gå til MindGo Air

Depression pige

MindGoTest

Har du symptomer på stress eller depression? Bliver du lettere irriteret, end du plejer, har svært ved at koncentrere dig, har hjertebanken, uro, søvnbesvær og tankemylder? Så tyder det på, at dit stress niveau er for højt.

Det er helt naturligt at være ked af det ind imellem. Men hvis du i længere tid vedvarende har symptomer som fx nedtrykthed, modløshed, tunge tanker, manglende energi og søvnløshed, kan det være tegn på en depression.  

Tag en MindGo test og bliv klogere på dig selv. Se resultatet online med det samme.

Gå til MindGo Test

Family mand med mobil 2

MindGoFamily

Dit nye medlemsforum, hvor du kan dele spørgsmål, viden og erfaringer med alle de andre MindGo brugere. Det, der er vigtigt for dig har også betydning for andre, så del med glæde og få selv meget ud af din deltagelse.

Du kan skrive både korte eller længere indlæg og du vælger selv dit emne. Vi har oprettet nogle kategorier, som vi forestiller os kan rumme de fleste emner.   

Gå til MindGo Family

 

MindGo nyhedsmail

Med vores månedlige nyhedsmail kan du holde dig orienteret om nyt indhold og kampagner på MindGo samt få inspiration om psykologi, selvudvikling og mindfulness.

Tilmeld dig MindGo nyhedsmail

Vær blandt de første, der får nyt om MindGo direkte i din mail boks og deltag i vores månedlige lodtrækning om gavekort til et MindGo Abonnement.

Navn:

E-mail:

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbrev

Har du spørgsmål om MindGoFree?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support