Mindfulness

For indre ro og balance

MIndfulness træning hjælper dig med at slappe af i en stresset hverdag. Du lærer at fokusere på nuet, kontrollere dine tanker og få ro i sind og krop.

Spirit mind soul body

MindGo Konsultation med mindfulness

Mindfulness træning er et effektivt redskab i kombination med samtaleterapi. Når du lærer at kontrollere dine tanker og opmærksomhed på det, der er godt for dig, får du mere energi til at løse problemer og komme videre i dit liv.

Ved at indbygge nogle enkle mindfulness øvelser i din hverdag, vil du opleve, at du får lettere ved at tackle dine udfordringer.

Mindfulness er også virksomt mod stress. I stressede situationer er det ekstra vigtigt at tage en time-out. For eksempel en kort stund for dig selv, hvor du fokuserer på dit åndedræt, mærker dig selv og finder roen.

Gå til konsultation

Kvinde mindfulness

Genopdag din mest naturlige tilstand 

Alle kan lære mindfulness. At være mindfull er i virkeligheden din mest naturlige tilstand. Men på grund af et ofte stressende liv med mange krav og forstyrrende indtryk, kræver det en særlig indsats at finde tilbage til denne tilstand.

Gennem mindfulness øvelser med meditation og øget opmærksomhed på nuet og det nære, kan du genopdage, hvordan det føles at være mindfull. Du vil opleve, at du derigennem finder ro og balance, energi og overskud til at håndtere hverdagens og livets udfordringer.

Du kan også læse om mindfulness på Psykiatrifondens hjemmeside

shutterstock_794928853

Balance og ny energi

Mindfulness træning lærer dig at kontrollere dine tanker og arbejde bevist med at opnå indre ro og balance. Du vil opleve, at du opbygger fornyet energi.

Når du er opmærksomt til stede i nuet, flytter du automatisk fokus fra dine tanker til dine omgivelser. Du bruger dine sanser til at opleve, hvad der er omkring dig lige her og nu. Synsindtryk, lyde, dufte, stemninger og hvordan det føles at røre ved noget.

Gennem simple øvelser lærer du at være mere nærværende og slippe problemer og tanker om, hvad der skete i går og tidligere og hvad der kan ske i fremtiden. Du vil i stedet opleve en tilstand af ro i din krop og dit sind.

Stress moden kvinde

Stress, angst og depression

I en travl hverdag bombarderes vi med en overflod af indtryk. Vores sanser og sind arbejder på højtryk. Vi tjekker mails, sms og sociale medier og vores hjerne slapper aldrig af. Det er blevet en naturlig adfærd og tilstand for dig, at tempoet er skruet så voldsomt op. 

Men vi har brug for pauser, hvor vi slapper af og retter opmærksomheden indad. Mindfulness er anerkendt som en effektiv metode i behandlingen af stress, angst, depression og andre belastende tilstande. Du kan læse mere om stress, angst og depression på nedenstående link.

Hvad kan MindGo hjælpe dig med?

Har du spørgsmål om MindGo konsultation?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support