Mindfulness

For indre ro og balance

MIndfulness træning hjælper dig med at slappe af i en stresset hverdag. Du lærer at fokusere på nuet, kontrollere dine tanker og få ro i sind og krop.

Spirit mind soul body

MindGo Konsultation med mindfulness

Mindfulness træning er et effektivt redskab i kombination med samtaleterapi. Når du lærer at kontrollere dine tanker og opmærksomhed på det, der er godt for dig, får du mere energi til at løse problemer og komme videre i dit liv.

Ved at indbygge nogle enkle mindfulness øvelser i din hverdag, vil du opleve, at du får lettere ved at tackle dine udfordringer.

Mindfulness er også virksomt mod stress. I stressede situationer er det ekstra vigtigt at tage en time-out. For eksempel en kort stund for dig selv, hvor du fokuserer på dit åndedræt, mærker dig selv og finder roen.

Gå til konsultation

Kvinde mindfulness

Genopdag din mest naturlige tilstand 

Alle kan lære mindfulness. At være mindfull er i virkeligheden din mest naturlige tilstand. Men på grund af et ofte stressende liv med mange krav og forstyrrende indtryk, kræver det en særlig indsats at finde tilbage til denne tilstand.

Gennem mindfulness øvelser med meditation og øget opmærksomhed på nuet og det nære, kan du genopdage, hvordan det føles at være mindfull. Du vil opleve, at du derigennem finder ro og balance, energi og overskud til at håndtere hverdagens og livets udfordringer.

Du kan også læse om mindfulness på Psykiatrifondens hjemmeside

Har du spørgsmål om MindGo konsultation?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support