MindGoMail

Psykologisk rådgivning og terapi

MindGoMail

Psykologisk rådgivning og terapi

Derfor skal du vælge MindGoMail

Rådgivning og terapi på mail er den perfekte løsning for dig, der vil skrive ubegrænset med en terapeut. Fortroligt og anonymt. Åbent alle dage 24/7.

Sådan kommer du i gang med MindGoMail

Vælg dit Mail produkt. Fri mail konsultation i 3 eller 6 dage. Eller et abonnement med endnu flere fordele.


PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute


MindGo

Mail3

3

Dage


198 DKKMindGo

Mail6

6

Dage


 248 DKKMindGo

Abonnement

1

Måned

Fra 296 DKKNår du helst vil skrive

Og i dit eget tempo

Vælg selv hvornår

Mand Mail Chat

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan skrive med MindGo terapeuten om alt. Fortæl om din problemstilling, hvordan du har det eller hvad, der bekymrer dig. Intet er for stort eller småt. Problemer i parforholdet, familien, på jobbet, selvværd og selvtillid eller noget helt andet. 

I mail konsultationen har du god tid og ro til at sætte ord på det, der er svært for dig. Det behøver slet ikke være en lang stil, brug dine egne ord og skriv om det, der fylder mest for dig lige nu. Så tager vi det derfra og hjælper dig videre.

Læs mere

laptop-2557571_960_720

Virker skriftlig terapi?

Undersøgelser viser, at skriftlig terapi er mindst lige så effektiv som ansigt til ansigt terapi. Den skriftlige form giver dig mulighed for at være i dine tanker og følelser, mens du skriver og det er godt for den terapeutiske proces. Det kan også være nemmere at sætte ord på vanskelige følelser og tanker på skrift, fordi det umiddelbart føles mindre afslørende end at tale om dem.

Desuden har du bedre tid at tænke over terapeutens svar og kan gemme samtalen og læse den igen (ved aktivt abonnement, mail3 og mail6).

Pige taler i mobil

Abonnement med flere fordele

Samtaleterapi igangsætter en proces, som aktiverer dine følelser og tanker og følelser. Med et abonnement er din MindGo terapeut altid tæt på dig, fordi vi er online og du har flere forskellige muligheder for kontakt.

Du får fri mail og chat samt en ugentlig konsultation på telefon, Skype eller FaceTime. Du kan med fordel kombinere og fx begynde med mail og herefter samtale på telefon, Skype eller FaceTime.

FaceTime forudsætter, at du har et Apple produkt, som kan FaceTime. Se mere her. Skype er et program, som du skal installere på din computer, tablet, smartphone. Se mere her.

 

MindGo Mail fordi

Det er super nemt og der er ingen ventetid, når du har behov for hjælp. Du får hurtigt kontakt med en MindGo terapeut og er straks i gang.

Altid med dig overalt

Med MindGo Mail har du fuld frihed. Du kan skrive til din MindGo Terapeut døgnet rundt, uanset hvor du er og fra alle dine enheder, mobil, tablet og pc.

Gem og læs igen

Du kan gemme og læse din mail terapeut samtale igen med et aktivt Abonnement eller Mail produkt. Så kan du altid bevare overblikket.

Bekymret mand

Sikkerhed og anonymitet

Vi prioriterer din sikkerhed meget højt i vores psykologiske rådgivning og terapi på mail, så du trygt kan skrive med din MindGo terapeut. Derfor anvender vi et internt mailsystem, hvor kommunikationen mellem dig og MindGo er krypteret. Samtidig er du anonym i din mail konsultation, da terapeuten kun kan se dit selvvalgte brugernavn.

Har du spørgsmål om MindGoMail?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer? 

Kontakt support