Derfor skal du vælge MindGoMail

Rådgivning og terapi på mail er den perfekte løsning for dig, der gerne vil skrive med din terapeut. Fortroligt, sikkert og anonymt.

Når du helst vil skrive

Og i dit eget tempo

Vælg selv hvornår

Pige taler i mobil

MindGoMail på abonnement

Du får adgang til en ugentlig mail konsultation samt rabat på tilkøb af telefon og video konsultationer (*Skype eller FaceTime). Du kan med fordel kombinere skriftlig og mundtlig konsultation. Skriv for eksempel en mail om din problemstilling og book efterfølgende en telefon eller video konsultation.

Samtaleterapien aktiverer dine følelser og sætter gang i tankerne. Med et abonnement kan du nemt fortsætte dialogen med terapeuten på mail.

 

 

Bekymret mand

Sikkerhed og anonymitet

Vi prioriterer din sikkerhed meget højt i vores psykologiske rådgivning og terapi på mail, så du trygt kan skrive med din MindGo terapeut. Derfor anvender vi et internt MindGo mailsystem, hvor al kommunikation krypteres. Samtidig er du anonym i din mail konsultation, da terapeuten kun kan se dit selvvalgte brugernavn.

Mand Mail Chat

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan skrive med MindGo terapeuten om alt. Fortæl om din problemstilling, hvordan du har det eller hvad, der bekymrer dig. Intet er for stort eller småt. Problemer i parforholdet, familien, på jobbet, selvværd og selvtillid eller noget helt andet. 

I mail konsultationen har du god tid og ro til at sætte ord på det, der er svært for dig. Det behøver slet ikke være en lang stil, brug dine egne ord og skriv om det, der fylder mest for dig lige nu. Så tager vi det derfra og hjælper dig videre.

Læs mere

laptop-2557571_960_720

Virker skriftlig terapi?

Undersøgelser viser, at skriftlig terapi er mindst lige så effektiv som ansigt til ansigt terapi. Den skriftlige form giver dig mulighed for at være i dine tanker og følelser, mens du skriver og det er godt for den terapeutiske proces. Det kan også være nemmere at sætte ord på vanskelige følelser og tanker på skrift, fordi det umiddelbart føles mindre afslørende end at tale om dem.

Desuden har du bedre tid at tænke over terapeutens svar og kan gemme samtalen og læse den igen (så længe, du har et aktivt abonnement).

MindGo Mail fordi

Det er super nemt at komme i gang med MindGo mail og du kan straks skrive til en MindGo terapeut, som svarer i løbet af 1-2 dage.

Altid med dig overalt

Med MindGo Mail har du fuld frihed. Du kan skrive til din MindGo Terapeut døgnet rundt, uanset hvor du er og fra din mobil, tablet, pc.

Gem og læs igen

Du kan gemme og læse din mail samtale igen med et aktivt abonnement. Så kan du altid bevare overblikket.

Har du spørgsmål om MindGoMail?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer? 

Kontakt support

*FaceTime forudsætter, at du har et Apple produkt, som kan FaceTime. Se mere her. Skype er et program, som du skal installere på din computer, tablet, smartphone. Se mere her.