MindGoMail

Psykologisk rådgivning og terapi

MindGoMail

Psykologisk rådgivning og terapi

Derfor skal du vælge MindGoMail

Rådgivning og terapi på mail er den perfekte løsning for dig, der vil skrive ubegrænset med en terapeut. Fortroligt og anonymt. Åbent alle dage 24/7.

Sådan kommer du i gang med MindGoMail

Vælg dit Mail produkt. Fri mail konsultation i 3 eller 6 dage. Eller et abonnement med endnu flere fordele.


PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute


MindGo

Mail3

3

Dage


198 DKKMindGo

Mail6

6

Dage


 248 DKKMindGo

Abonnement

1

Måned

Fra 296 DKKNår du helst vil skrive

Og i dit eget tempo

Frit vælge hvornår

Mand Mail Chat

Hvad kan du få hjælp til?

Du kan skrive med MindGo terapeuten om alt. Fortæl om din problemstilling, hvordan du har det eller hvad, der bekymrer dig. Intet er for stort eller småt. Problemer i parforholdet, familien, på jobbet, selvværd og selvtillid eller noget helt andet. 

I mail konsultationen har du god tid og ro til at sætte ord på det, der er svært for dig. Det behøver slet ikke være en lang stil, brug dine egne ord og skriv om det, der fylder mest for dig lige nu. Så tager vi det derfra og hjælper dig videre.

Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med

MindGo Mail fordi

Det er super nemt og der er ingen ventetid, når du har behov for hjælp. Du får hurtigt kontakt med en MindGo terapeut og er straks i gang.

Altid med dig overalt

Med MindGo Mail har du fuld frihed. Du kan skrive til din MindGo Terapeut døgnet rundt, uanset hvor du er og fra alle dine enheder, mobil, tablet og pc.

Gem og læs igen

Du kan gemme og læse din mail terapeut samtale igen med et aktivt Abonnement eller Mail produkt. Så kan du altid bevare overblikket.

Bekymret mand

Sikkerhed og anonymitet

Vi prioriterer din sikkerhed meget højt i vores psykologiske rådgivning og terapi på mail, så du trygt kan skrive med din MindGo terapeut. Derfor anvender vi et internt mailsystem, hvor kommunikationen mellem dig og MindGo er krypteret. Samtidig er du anonym i din mail konsultation, da terapeuten kun kan se dit selvvalgte brugernavn.

Har du spørgsmål om MindGoMail?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer? 

Kontakt support