Livsstil
Sundhed - Relationer - Ensomhed - Familie - Venner - Fritidsinteresser - Motivation - Dit hjem - Dit job

Livsstil - MindGo rådgivning og terapi

Hvordan lever du dit liv?

Livstil handler om, hvordan du lever dit liv. Måske overvejer du ind imellem, om du har det liv, som du ønsker dig. Oplever du, at der er balance i din tilværelse i forhold til job, karriere, familie, venner, sundhed og fritidsinteresser? Eller er der noget i din livsstil, du gerne vil lave om på? Føler du dig ensom og savner en partner, gode venner eller er det hele lidt gråt i gråt uden nye oplevelser?

Måske er du kørt fast i en travl hverdag og har nok at gøre med at klare alle dine forpligtelser. Den ene dag går med den næste, uger, måneder og måske år forsvinder ud af dit liv på samme måde. Og inderst inde er du ikke helt tilfreds, har lyst til at bryde mønstret og gøre noget andet, end du plejer og få noget bedre ud af dit liv.

Måske har du behov for mere motion og sundere kost, så du får mere energi og et bedre helbred. Måske synes du, at dit hjem roder og trænger til fornyelse, men du orker ikke at gøre noget ved det.

Det kan godt være rigtig svært, og nogen gange ikke muligt, at ændre ydre grundlæggende livsvilkår, for eksempel din bopæl, dine familierelationer og dit job. Ændringer, som du forestiller dig, ellers ville kunne give dig et mere tilfredsstillende liv og nemmere hverdag.

Forandring kan også opstå indefra

Derfor kan det være gavnligt at flytte fokus fra de ydre forandringer, som du alligevel ikke umiddelbart kan ændre. Du kan for eksempel arbejde med at ændre dit syn på dig selv og dine muligheder i dit liv. Hvad kan du ændre og hvad kan du ikke ændre og skelne der imellem, så du bruger dine ressourcer rigtigt.

Det handler også om at finde dig selv, komme i dybere kontakt med, hvem du er, og hvad du har allermest behov for i livet. Det giver et nyt perspektiv, og måske vil du se på dig selv og dine omgivelser med nye øjne. Blive mere tilfreds med dig selv, forbedre dine relationer, få overskud til at ændre uhensigtsmæssige vaner. Så du oplever større tilfredshed og livsglæde. 

Vi ved, at det kan være endog meget svært at ville forandringen og at gennemføre den med succes. Vi hjælper vi dig med psykologisk rådgivning, terapi og coaching, så det bliver nemmere for dig at få det liv, du ønsker dig.

Du kan også få inspiration og viden om livsstil og vaner på Sundhed.dk

Gå til MindGo konsultation

Gå til MindGo Coach