Job og karriere
Samarbejdsproblemer - Konfliktløsning - Kommunikation - Eksamensangst - Jobsøgning - Arbejdsløshed - Karriereudvikling - Lederrollen - Arbejdsrelateret stress - Psykopater - Manglende selvtillid - Præstationsangst

Job og karriere - MindGo rådgivning og terapi

Er du i balance med dit karriere valg?

Vi hjælper dig med din personlige afklaring af uddannelse, job og karriere. Måske er du i tvivl om, hvilken uddannelse og jobtype, der passer dig bedst. Det er vigtigt for din trivsel og livskvalitet både på kort og længere sigt, at dit valg matcher din personlighed og afspejler den, du er og hvordan du gerne vil leve dit liv. Se også MindGoTest Typeindikator.

Måske oplever du ind imellem præstationsangst,  lav selvtillid og manglende motivation? Eller andre udfordringer i tilknytning til job og karriere. Arbejdspladsen kan ofte være en stor udfordring med hensyn til kommunikation og samarbejde.

For mange er det en krævende proces at finde det rigtige job og trives i det. Måske overvejer du af og til, om du har valgt det, som føles mest rigtig for dig eller måske bliver du af andre årsager tvunget ud i ændringer af dit arbejdsliv, hvis du fx bliver fyret eller ramt af sygdom.

Kommunikation og samarbejde

Skal du samarbejde med kolleger på tværs af forskellige faggrupper? Der opstår ofte problemer i forhold til at forstå og respektere hinandens faglighed og individuelle personligheder. Hvilket danner grundlag for samarbejdsproblemer og konflikter, som tærer på din arbejdsglæde og måske også på din effektivitet. 

Det er også en udfordring at fungere godt i leder jobbet. Du skal håndtere et stort ansvar både fagligt og menneskeligt og det er ikke altid nemt. Måske opfører en medarbejder eller leder kollega sig ubehøvlet og grænseoverskridende overfor dig. Måske har du svært ved at sige fra og mangler selvtillid i situationer, hvor du skal præstere uden for din komfortzone.

Har du symptomer som fx søvnløshed, hjertebanken, svedeture og manglende koncentration, kan det være tegn på arbejds relateret stress. Tag eventuelt vores gratis Stress test for at få en indikation af dit stress niveau.   

Uanset din problemstilling kan du få hjælp i vores psykologiske rådgivning og terapi. Du kan henvende dig med både små og store spørgsmål og problemstillinger. Måske er en enkelt konsultation på mail eller telefon tilstrækkeligt til, at du kan komme godt videre. 

Besøg eventuelt UddannelsesGuiden og få inspiration til job og karriere.

Gå til MindGo konsultation