Hvem er MindGo?

Online psykologisk rådgivning og terapi

Hvem er MindGo? Vi er psykoterapeuter med stor erfaring i psykologisk rådgivning, terapi og coaching.

TOSHIBA Exif JPEG

Birgitte Wistoft Falch

Psykoterapeut
Indehaver af MindGo

Kontakt: bw@mindgo.dk

MindGo vision og mission

Udviklingen af MindGo er motiveret af et ønske om at gøre psykologisk rådgivning, terapi og coaching mere tilgængeligt for alle. Samtidig skal MindGo gøre det både naturligt og meget nemt at opsøge professionel hjælp til hverdagens og livets små og store udfordringer.

Vi tænker på MindGo konceptet som "mental fitness", fordi det hjælper dig med at være mentalt i god form. Det er ligeså vigtigt at være i psykisk balance, som det er at være i fysisk god form. Begge dele er grundlaget for sundhed, trivsel og livskvalitet og der er en indbyrdes sammenhæng.

MindGo er en brugervenlig og effektiv online platform, som giver dig en ubegrænset, tryg og sikker adgang til at få psykologisk rådgivning, når problemerne trænger sig på og du har behov for professionel rådgivning eller terapi. Fordi MindGo er online, er vi der altid, når du har brug for det.

Med vores online platform er det også lykkedes os at minimere de praktiske, psykologiske og økonomiske barrierer, mange oplever, der er for at opsøge psykologisk hjælp. Måske bor du langt fra den nærmeste terapeut klinik eller måske finder du det grænseoverskridende at sidde overfor en terapeut og tale om dine problemer.

MindGo giver dig mulighed for både skriftlig og mundtlig rådgivning og terapi på mail, telefon og video (Skype og FaceTime). Naturligvis er alle konsultationer med fuld fortrolighed og anonymitet, så du trygt kan skrive eller tale om personlige og følsomme emner. Og du kan gøre det uforstyrret i dine egne trygge rammer, lige når det passer dig.    

Da vi også gerne vil bidrage med nyttig viden og støtte som en hjælp til selvhjælp, har vi udviklet MindGoFree, hvor du finder psykologiske tests, gratis brevkasse samt MindGoFamily, hvor vi giver vores brugere mulighed for at mødes online med spørgsmål og udveksling af viden og erfaringer. 

Vi håber, at du også bliver rigtig glad for MindGo.

Har du spørgsmål om MindGo?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support