Generelle vilkår

Senest opdateret 03.04.2020

1. Almindelige betingelser for køb og brug af MindGo

Når du bruger MindGo, er du indforstået med disse generelle vilkår og accepterer dem. 

2. MindGo bruger

Du skal stå inde for, at den information, du afgiver i forbindelse med registreringen er korrekt. Såfremt dine oplysninger ændrer sig, bedes du straks ændre dem på Mit MindGo. Dit abonnement er knyttet til dit brugernavn og er derfor personligt for dig. Du må ikke videregive dine oplysninger til tredjepart. Du skal minimum være 18 år for at benytte MindGo.

Når du har oprettet en Free bruger eller fortaget et køb på MindGo, modtager du en bekræftelse på mail som dokumentation. Du kan logge på MindGo og se dine aktiviteter på Mit MindGo. Du kan til enhver tid kontakte MindGo kundeservice og bede os slette din bruger på MindGo.

I henhold til Persondatapolitikken sletter vi automatisk dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for dem og senest 5 år efter, din ydelse ophører hos os. Oplysninger kan gemmes i længere tid, såfremt vi har et legitimt behov for dem, f.eks. hvis det er nødvendigt for, at vi kan opfylde et lovkrav. Se mere her.

Det er dit eget ansvar at sikre dig, at du har det påkrævede IT-system, software, udstyr samt internetforbindelse, som kræves for at benytte MindGo´s tjenester og funktioner.

3. MindGo Konsultation

Vores psykologiske rådgivning og terapi konsultationer kan foregå på: Mail, Telefon, Skype og FaceTime.  

MindGo Mail forudsætter, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er dit eget ansvar, at denne er sat rigtigt op på de enheder, du ønsker at benytte til MindGo Mail. Hvis du benytter MindGo Mail på en tablet eller smartphone, er dataforbruget dit eget ansvar og ligeledes, om du er på WiFi-netværk eller mobilnetværk (kontakt evt. din teleudbyder for nærmere information om dit teleabonnement).

Konsultation på Telefon og video (Skype og FaceTime) bookes i vores online booking system, hvorfra betalingen også foregår. Du får en ordrebekræftelse på mail vedr. din booking/dit køb. Hvis du er ny bruger på MindGo får du også en mail med bekræftelse af din bruger oprettelse. Dagen før din konsultation får du en mail med information om telefon nr. / Skype ID, som du skal bruge til opkaldet til MindGo terapeuten. Booking kan finde sted indtil 3 timer før en konsultation, såfremt der er ledige tider.

Du kan fra Mit MindGo annullere din booking indtil 24 timer før din aftale. Din betaling bliver indsat ind på din MindGo Wallet inden for 3 hverdage og du kan booke en ny tid for beløbet.. Læs mere om MindGo Wallet

Hvis bookingen bliver annulleret mindre end 24 timer før den aftalte tid, kan du ikke få refunderet din indbetaling. 

Det er dit eget ansvar at kontakte MindGo terapeuten på det aftalte tidspunkt f.eks. 14:00. Hvis du foretager opkaldet mere end 15 minutter efter din aftale (dvs. efter 14:15) bortfalder din konsultation og betalingen refunderes ikke.  

4. MindGo Mail abonnement

Giver dig adgang en ugentlig mail konsultation. Du kan skrive til os døgnet rundt og vi svarer inden for max 48 timer på alle hverdage (man-fre). 

Abonnenter får rabat på telefon og video konsultation. 

Abonnementet har en varighed på 1 måned (31 dage) og skal opsiges via Mit MindGo senest 24 timer før udløbsdatoen, hvis du ikke ønsker at fortsætte.

Abonnementet kan enten sættes op med betalingskort eller MindGo wallet. Dit abonnement bliver automatisk fornyet og betalingen trækkes på dit betalingskort eller via MindGo Wallet. 

Hvis du har betalt dit abonnement via MindGo Wallet, sker fornyelsen kun automatisk, hvis der er penge på din MindGo Wallet. Hvis der ikke er et tilstrækkeligt beløb til rådighed i din MindGo Wallet, skal du selv forny dit abonnement, enten ved at tilknytte dit betalingskort eller sætte penge ind på din MindGo Wallet.

Vilkårene for at benytte MindGo, når du har et MindGo abonnement, er i øvrigt som beskrevet under pkt. 3.

5. MindGo Coach program

MindGo Coach omfatter i alt 4 STEP, som du skal gennemføre i rækkefølge fra 1-4. Du køber ét STEP ad gangen og du bestemmer således selv, om du ønsker at gå videre til næste STEP. Der er ingen binding.

STEP 1 og 2 skal gennemføres i løbet af 1 måned fra de datoer, hvor du har købt hvert af disse. STEP 3 og 4 skal gennemføres i løbet af 2 måneder fra de datoer, hvor du har købt hvert af disse. Hvis du ønsker længere tid til STEP 4 kan kan købe ExtraTid på 2 måneder (du kan forlænge flere gange efter behov).

Hvert STEP indeholder et til flere coach skemaer, som du skal udfylde og indsende til din MindGo coach. Det er dit eget ansvar, om du får udfyldt og indsendt skemaerne indenfor de ovenfor nævnte tidsfrister.

MindGo Coach program forudsætter, at du har en gyldig e-mailadresse. Det er dit eget ansvar, at denne er sat rigtigt op på de enheder, du ønsker at benytte. Hvis du bruger MindGo Coach program på en tablet eller smartphone, er dataforbruget dit eget ansvar og ligeledes, om du er på WiFi-netværk eller mobilnetværk (kontakt evt. din teleudbyder for nærmere information om dit teleabonnement).

MindGo Coach giver en ubegrænset adgang til at skrive til din coach i forløbet.

6. MindGo Free

MindGo Free forudsætter, at du opretter dig som bruger på MindGo. Denne tjeneste er gratis og ubegrænset.

MindGo Air: MindGo må udgive dit brevkassespørgsmål og vores svar på MindGo.dk og på andre relevante medier/platforme. Der vil ikke fremgå personlige oplysninger af nogen art og MindGo forbeholder sig derfor retten til at rediger navne mm. Vi forbeholder os ligeledes retten til at forkorte dit brevkassespørgsmål og vores svar inden publicering. MindGo garanterer ikke, at dit spørgsmål publiceres. 

7. Betaling

Alle køb fortaget på MindGo betales online på købstidspunktet. Betalingen vil således blive trukket fra det betalingskort, du har angivet. Der gives ingen refusion af din betaling, hvis du mod forventning ikke har brugt dit produkt indenfor de ovenfor nævnte tidsfrister.

MindGo modtager betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard, Mastercard Debet og American Express. Alle priser er oplyst i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.

MindGo anvender en godkendt betalingsserver, der krypterer dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at vi ikke kan aflæse dine informationer. Du hæfter for betalingen for de ydelser, der leveres i henhold til købsaftalen. Du hæfter også i de tilfælde, hvor Tjenesten overlades til andre, jf. lov om betalingstjenester § 62.

8. Enheder

MindGo er udviklet til at fungere på pc, smartphone og tablet gennem enhedens browser og derfor kan indhold, udsende samt funktionalitet ændre sig fra enhed til enhed. MindGo kan ikke gøres ansvarlig for, at MindGo´s tjenester evt. ikke virker på din enhed.

9. Geografiske begrænsninger

MindGo virker i hele verden. Dog er MindGo.dk pt. kun tilgængelig på dansk og derfor rettet mod Danmark, og du skal være bosiddende i Danmark for at kunne oprette dig på MindGo.

10. Kampagner og tilbud, konkurrencer

Hvis du ikke tidligere har benyttet dig af MindGo (ekskl. MindGo Free), kan du, hvis dette tilbydes, benytte dig af alle vores aktuelle kampagnetilbud.

Hvis du tidligere har benyttet MindGo eller er nuværende bruger, kan der være kampagner og tilbud, som du ikke kan benytte dig af. Dette oplyses i kampagnen/tilbuddet.

Bemærk også at der kan være andre vilkår og betingelser knyttet til de kampanger og tilbud, konkurrencer disse vil altid fremgå af de enkelte.

11. Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret på MindGo Mail, Chat og Konsultation. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved oprettelsen af MindGo brugeren og udløber 14 dage herefter. Har du oprettet dig mandag den 1., har du således frist til og med den 15. Hvis fristen udløber på en helligdag, en lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag kan du vente til den følgende hverdag med at udnytte fortrydelsesretten.

Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du gøre dette, inden du tager dit MindGo produkt i brug og inden udløbet af 14-dages fristen skrive til info@mindgo.dk

Du har taget MindGo Mail i brug, når du har sendt den første mail.

Du har taget MindGo Chat i brug, når du har sendt en besked i MindGoChat.

Du har taget MindGo Coach i brug, når du har logget ind på coach siden.

Du har taget MindGo Konsultation (telefon, Skype og FaceTime) i brug, når du har booket din tid i vores online booking system. Hvis du bliver forhindret i at gennemføre din konsultation, kan du på Mit MindGo annullere din booking indtil 24 timer før din konsultation skulle være påbegyndt. Din betaling bliver indsat ind på din MindGo Wallet indenfor 3 hverdage og du kan booke en ny tid for beløbet.. Læs mere om MindGo Wallet

Hvis bookingen bliver annulleret mindre end 24 timer før den aftalte tid, kan du ikke få refunderet din indbetaling. 

MindGo abonnement er et abonnements køb og er derfor ikke omfattet af den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage, da brugeren tager sit abonnement i brug i samme øjeblik, købet er gennemført.

12. MindGoFamily

For at alle brugerne til hver en tid kan føle sig velkommen i vores medlemsforum MindGo Family, har vi opstillet nogle retningslinjer. Brugere, der overtræder disse retningslinjer, vil blive slettet uden nogen form for varsel.

MindGo forbeholder sig retten til uden varsel at slette og redigere indlæg, som ikke følger reglerne og/eller virker krænkende og stødende. Alle indlæg udtrykker udelukkende forfatternes synspunkter og ikke MindGo's. Ligeledes kan MindGo heller ikke holdes til ansvar for skrevne indlæg, det er til enhver tid forfatterens ansvar at overholde lovgivningen ved alle indlæg.

Alle indlæg skal overholde følgende betingelser:

 • Indlæg må ikke virke provokerende, nedladende, racistiske og/eller krænkende.
 • Indlæg, der virker grove eller truende, vil straks resultere i total udelukkelse af brugerprofilen fra MindGo.
 • Andres meninger og holdninger skal respekteres.
 • Det er ikke tilladt at hænge andre ud og/eller lave hetz.
 • Indlæg bør ikke indeholde personlige oplysninger eller opfordringer til dette.
 • Indlæg må ikke indeholde pornografisk indhold eller andet materiale, der kan virke stødene og upassende.
 • Copyright skal overholdes og det er forbudt at uploade billeder, hvortil rettighederne ikke haves.
 • Reklamer og branding er ikke tilladt.
 • Opfordringer til at skade sig selv eller andre er ikke tilladt og vil straks blive fjernet og brugerprofilen vil blive udelukket fra MindGo (i visse grove tilfælde vil sådanne indlæg også blive politianmeldt)
 • Det er ikke tilladt at forsøge at hacke eller på anden måde skade MindGo.dk, hvis dette sker vil brugerprofilen straks blive slettet og politianmeldelse vil finde sted.

Hvis et indlæg ikke overholder disse regler, bedes du undlade at besvare det og i stedet straks kontakte MindGo og gøre os opmærksom herpå. 

God opførsel, så alle brugere trives i MindGoFamily:

 • God tone og respekt for andre og deres indlæg.
 • Undgå at lave dobbelt indlæg (tjek altid om det allerede findes, inden du opretter et nyt).
 • Emnebeskrivelsen på dit indlæg skal så vidt som muligt være en grundig beskrivelse af indlægget og derfor skal det ikke være "Læs her" eller "Hjælp mig" osv.
 • Indlæg, som kun er skrevet med STORE BOGSTAVER og/eller f.eks. mange udråbstegn !!! anses som en råben og en ikke venlig kommunikationsform.

13. Indhold og ændringer

Du må ikke kopiere eller distribuere indholdet fra MindGo.

MindGo påtager sig ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling eller tab påført på anden måde. MindGo fraskriver sig ethvert ansvar for tab forårsaget af, at en bruger har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer eller supplerende vejledninger.

MindGo kan til enhver tid ændre indhold og tjenester samt funktioner på MindGo. Ved større ændringer vil disse blive varslet på MindGo.dk

MindGo kan løbende ændre priserne, dog vil disse ændringer først træde i kræft næste gang, du fornyer dit MindGo Produkt/Abonnement og vil derfor ikke kunne påvirke dit igangværende MindGo Produkt/Abonnement. Du vil modtage en varsling om prisændringer på dit abonnement på din e-mailadresse.

14. Sikkerhed og brugen af MindGo

Det er ikke tilladt at benytte MindGo´s tjenester samt funktioner på anden måde, end MindGo har givet lov til. MindGo´s vejledninger skal altid følges.

Du må ikke forsøge at omgå MindGo's sikkerhedssystem eller forsøge at teste sikkerhedssystemet.

Du må ikke bruge MindGo på en måde, der kan skade, lukke, overbelaste, forringe eller krænke andre brugeres brug eller oplevelse af MindGo. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, at sende eller overføre materiale, der indeholder softwarevirus eller andre computerkoder, filer eller programmer, der er designet til at skade, afbryde, ødelægge eller begrænse funktionaliteten af computersoftware eller -hardware eller udstyr, der er forbundet direkte eller indirekte til MindGo.

Du må ikke forsøge at opnå uautoriseret adgang til noget system, netværk, indhold eller oplysninger på MindGo eller systemer, der danner MindGo. Du må heller ikke forsøge at opnå adgang til materiale eller information, som ikke bevidst er blevet gjort tilgængeligt på MindGo.dk.

MindGo forbeholder sig retten til at slette samt udelukke brugere, der ikke overholder disse vilkår. I den forbindelse kan der ikke kræves tilbagebetaling eller anden form for erstatning. Desuden har MindGo også retten til at deaktivere din adgang, hvis vi har grund til at antage, at brugernavn og/eller adgangskode er blevet afsløret eller på anden måde misbruges. For at forhindre evt. fortsat misbrug og/eller ulovlig adfærd kan MindGo desuden politianmelde dette.

15. Brug af cookies

Når du besøger Mindgo.dk, indsamler vi informationer om din adfærd på hjemmesiden. Disse informationer bruger MindGo til at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte funktioner på MindGo og til at understøtte vores markedsføring af MindGo. Du kan læse mere om vores Persondatapolitik og cookies her.

Du kan her læse mere om vores politik for Sikkerhed og anonymitet her.

16. Links på MindGo til tredjepart

Der kan forekomme links på MindGo.dk til tredjeparters hjemmesider. MindGo har ingen kontrol over disse hjemmesider og påtager sig intet ansvar for dem eller for noget tab eller nogen skade, gene eller ulempe, der måtte opstå ved din brug af disse.

17. Force Majeure

MindGo er ikke ansvarlig for svigt, nedbrud eller anden mangel på opfyldelse af disse aftalevilkår, der forårsages af begivenheder, som ligger uden for MindGo´s rimelige kontrol.

18. Tvister og klager

I tilfælde af en klage, der udspringer af din brug af MindGo, kan du skrive til MindGo på info@mindgo.dk

MindGo træffer som udgangspunkt afgørelse i sagen senest en måned efter, at klagen er indgivet.

Hvis der ikke kan opnås enighed om en mindelig løsning af sagen, kan klagen indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er bruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives via http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@mindgo.dk.  

Aftalen reguleres og fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister kan i øvrigt til enhver tid indbringes for de almindelige domstole efter gældende regler herom.

19. Kontakt

Hvis du har spørgsmål, Er du altid velkommen til at kontakte os:

Tlf. +45 40109155

Kundeservice: info@mindgo.dk

Support: support@mindgo.dk

20. Ændring af MindGo's generelle vilkår

MindGo forbeholder sig retten til at ændre disse generelle vilkår uden yderligere varsel herom.

Større justeringer af vores tjenester og hjemmesidens funktionalitet vil blive varslet på MindGo.dk samt i vores nyhedsbreve.