Tag en test og se resultatet med det samme

Test af stress og depression online. Du kan bruge testene til en indledende afklaring af dine symptomer. Stress testen indikerer dit stress niveau og depressions testen viser dig, om der er tegn på, at du har en depression.

 Psykologiske tests

 Kend dine symptomer

 Testresultat online

Stress mand

MindGoTest Stress

Har du svært ved at koncentrere dig? Bliver du lettere irriteret end du plejer og føler du, at det hele er blevet vanskeligt at overskue? Oplever du hyppigt hjertebanken, svedeture, søvnproblemer og tankemylder? Dette er nogle af de vigtige tegn på stress. Brug testen til at blive klogere på dine symptomer og få en indikation af dit stress niveau. Læs mere om stress her. 

Stress er en alvorlig tilstand, som også øger din risiko for at udvikle andre belastende tilstande, for eksempel angst og depression. Derfor er det vigtigt, at du reagerer på dine symptomer og opsøger hjælp så tidligt som muligt.

Du kan også finde information om stress på Sundhed.dk.

Gå til Stress test

Depression pige

MindGoTest Depression

Det er helt naturligt at være ked af det ind imellem, men ikke det meste af tiden. Måske har du også mindre energi end du plejer og ikke rigtig lyst til at fortage dig noget. Spiser mere eller har slet ingen appetit.

Dette er blot nogen af de symptomer, der kan være tegn på en depression. En ubehandlet depression kan udvikle sig til en alvorlig tilstand. Læs mere om depression her. 

Tag testen og få en indikation af, om du eventuelt har en depression. Hvis testen viser, at din tilstand kan være alvorlig, bør du opsøge hjælp.

Sundhed.dk kan du også finde information om depression.

Gå til Depressions Test

Test af stress og depression er effektive værktøjer i en indledende afklaring af dine symptomer.
Du bør altid opsøge professionel hjælp, hvis resultatet viser, at din tilstand er alvorlig.

Har du spørgsmål om MindGoTest?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support