MindGoFamily

Åben family

Så fuld af forskelligheder, følelser og forståelse

Mindgo Family er et nyt forum for dig med interesse i psykologi, selvudvikling og mindfulness. 

Stress moden kvinde

MindGoFamily er der for dig

MindGoFamily er det perfekte sted at dele glæder, sorger og bekymringer. Det er næsten som at være rigtigt i familie. Du kan skrive med andre MindGo brugere om små og store udfordringer i livet. 

Mand m mobil og PC

Spørg og del i MindGoFamily

Mangler du et godt råd om kærlighed, job eller måske om at få dit første barn, eller noget helt andet? Skriv og del erfaringer med andre og få gode råd til netop din situation. Alt sammen lige her i MindGoFamily.

MindGoFamily 24/7

Når du har allermest brug for at trække på andres erfaringer, er der altid én derude, som kan give dig netop det indspark, du har brug for. Uanset tidspunkt og hvor du er.

Kvinde på rejse

MindGoFamily med dig overalt

Du er nok ikke altid hjemme ved computeren. Derfor fungerer MindGoFamily lige så godt på din smartphone og tablet, som på din pc. Så er du altid tæt på MindGoFamily, når du har brug for det.

MindGo nyhedsmail

Med vores månedlige nyhedsmail kan du holde dig orienteret om nyt indhold og kampagner på MindGo samt få inspiration om psykologi, selvudvikling og mindfulness.

Tilmeld dig MindGo nyhedsmail

Vær blandt de første, der får nyt om MindGo direkte i din mail boks og deltag i vores månedlige lodtrækning om gavekort til et MindGo Abonnement.

Navn:

E-mail:

Jeg accepterer vilkårene for nyhedsbrev

Har du spørgsmål om MindGoFamily?

Kontakt Mindgo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support