Depression
Nedtrykthed - Træthed - Social isolation - Ensomhed - Ændret søvnmønster - Øget brug af stimulanser - Ændret appetit - Tristhed - Tunge tanker

Depression - MindGo rådgivning og terapi

Symptomer?

Oplever du længerevarende og konstant modløshed, tristhed, tunge tanker, manglende energi, søvnbesvær og er mere træt, end du plejer? Så kan det være tegn på, at du har en depression.

Livet ikke altid er lige lyst og lykkeligt og det er helt normalt at være trist og ked af det ind imellem. Tag eventuelt vores gratis Depressions test og bliv klogere på dine symptomer.

Depression kan også opstå i forbindelse med andre belastende tilstande som fx stress og som en følgevirkning af tab og sorg. Det er naturligt at sørge efter et betydningsfuldt tab, men det er vigtigt at være opmærksom på, om sorgen udvikler sig til en mere permanent og alvorligere tilstand.

Tilstanden varierer fra let til moderat og svær depression. Graden er afgørende for den hjælp, du har brug for. Under alle omstændigheder er det en alvorlig lidelse, som skal behandles og så tidligt som muligt, inden den udvikler sig yderligere. En ubehandlet depression forringer både din livskvalitet og din fysiske helbredstilstand.

Hjælp til depression

Psykologisk rådgivning og terapi kan hjælpe dig ud af din depressive tilstand og forbedre din livskvalitet. Det kan foregå på mail, telefon, Skype og Facetime eller i en kombination af disse, afhængigt af, hvad du føler dig mest tryg ved. Det er ikke vigtigt for din behandling, hvilken form, du vælger.

Vi bruger også mindfulness øvelser i forbindelse med terapien. Det hjælper dig blandt andet med at få fornyet energi og få balance i din krop og dit sind. Dermed øges dine ressourcer til at komme ud af den belastende tilstand. 

Du kan også besøge Sundhed.dk og finde mere information om depression og symptomer herpå.

Gå til Mindgo konsultation