MindGo Coach program

Coaching online er tilrettelagt, så du får effektiv hjælp til at bryde gamle vaner.

Programmet består af 4 STEP og din MindGo coach guider dig frem til dit mål. 

 Boost din motivation

Din online Coach

Individuelt forløb

Mand i lænestol m laptop

Coaching online nemt og fleksibelt

Du kan skrive ubegrænset med din coach i vores online coach program. Det er nemt og enkelt for dig uanset, hvor du er og hvornår du har behov for en dialog.

Du har altid adgang til jeres samtaler, så du kan gå tilbage og læse det hele igen. Det betyder også, at du har den tid, du behøver til at overveje dit næste indlæg i samtalen med din coach.

 

coaching

Hvad kan din coach hjælpe dig med?

Din coach hjælper dig med både personlige og faglige udfordringer i dit liv fx i forhold til uddannelse, job og karriere, livsstil, parforhold, dating og familielivet. Du kan også få hjælp til personlige problemer med fx lavt selvværd og manglende selvtillid samt andre områder. hvor du ønsker at skabe forandring. 

Her kan du læse meget mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Er du kørt fast og har brug for forandring?

Det kan være rigtig svært at forlade sin nærmeste komfortzone. At gøre noget anderledes, end du er vant til. Bryde gamle mønstre og skabe den forandring, du ønsker i dit liv. Med et MindGo Coach forløb får du professionel coaching og når dit mål.

Så hvordan vil du gerne leve dit liv fremover?

Med Karrieren?

Skal der ske noget nyt i dit arbejdsliv? Drømmer om uddannelse, nyt job, chefjob, karriereskift eller at blive selvstændig?

Med Familien?

Hvordan har du med din familie? Har du behov for mere samvær og nærvær med din partner og børn Eller er du på vej til at stifte familie?

I din fritid?

Skal der ske noget nyt? Har du et ønske om flere spændende oplevelser? Alene eller sammen med andre?

Med Venner?

Har du nogle gode venner, eller savner du en at være fortrolig med? Hvad med fælles interesser, dyrker I det, som du allerbedst kan lide?

Med kærligheden?

Har du en dejlig partner, men savner nærvær og intimitet i dit parforhold? Eller har du ingen kæreste og problemer med dating?

Og din livsstil?

Oplever du generelt set en ringe livskvalitet? Hvordan er dit helbred? Vil du gerne leve sundere, opnå vægttab eller motionere? 

Med dig overalt

På din mobil, tablet og computer. Du kan arbejde med coach programmet og skrive til din coach så ofte, du har brug for det. Du kan også vælge at tilkøbe samtaler på telefon Skype eller FaceTime.

 

Start dit nye liv

MindGo Coach er specielt udviklet til dig, så du får et effektivt coach forløb. Du bestemmer selv dit tempo og har den tid, du har brug for til at arbejde med dine problemstillinger og personlige mål. 

MindGo Coach program i 4 STEP

STEP 1 - Fastlæg dit mål

Hvad er dit mål med coach forløbet? Hvilken forandring ønsker du i dit liv? Du får hjælp til at formulere mål for det, du gerne vil opnå i dit coach forløb.

STEP 2 - Kom i gang

Hvad forhindrer dig i at opnå dit mål? Hvilke barrierer oplever du, som forhindrer dig i at nå dit mål? Hvad motiverer dig? Sammen booster vi din motivation.

STEP 3 - Kom videre

Er du styret af negative overbevisninger om dig selv og destruktive mønstre, som saboterer dit mål? Vi hjælper dig med at bryde dem og erstatte dem med nye.

STEP 4 - Nå dit mål

Hvad skal der til for, at du når dit mål og får det liv, du ønsker? Vi laver en handlingsplan og arbejder videre med din motivation og sikrer, at du kommer godt i mål.

Vælg STEP 1

Så er du allerede godt i gang med dit nye liv

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

MindGo Coach


STEP

1


398 DKK


MindGo Coach


STEP

2


398 DKK


MindGo Coach


STEP

3


398 DKK


MindGo Coach


STEP

4


398 DKK


Der er ingen binding til at fortsætte til det næste STEP og du kan til enhver tid frit vælge at stoppe dit forløb.
Men vi anbefaler naturligvis, at du gennemfører alle 4 STEP, så du kommer sikkert frem til dit mål.

 

Har du spørgsmål om MindGo Coach?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support