MindGo Abonnement

Abonnement på psykologisk rådgivning og terapi på mail, chat, telefon, Skype og FaceTime. Med et abonnement er du sikret enkel og hurtig adgang til professionel hjælp til en fordelagtig pris. Som en ekstra bonus får du fri adgang til MindGo psykologiske tests.

Mand m mobil og PC

Fri Mail og Chat 

Med MindGo Abonnement på psykologisk rådgivning og terapi kan du skrive ubegrænset med din terapeut og lige præcis, når du har behov for det. Du kan holde tænkepauser mellem dine og terapeutens indlæg, gemme dialogen og læse den igen.

Vælg Mail, når du har brug for fleksibilitet, god tid og ro til at skrive og Chat, når du ønsker terapeutens respons med det samme.

Gå til MindGo Mail

Gå til MindGo Chat

Pige taler i mobil

Konsultation på Telefon, Skype, FaceTime

Vælg telefon konsultation, hvis du gerne vil være anonym og har brug for, at samtalen med din terapeut foregår uden forstyrrende indtryk. Vælg Skype eller FaceTime, når du gerne vil se terapeuten under samtalen og det giver dig større tryghed og bedre kommunikation. Du vælger frit og kan med fordel kombinere din samtale med opfølgning på Mail og Chat.

Gå til konsultation

Abonnement på online terapi

Du får professionel hjælp til meget lave priser og MindGo er altid er med dig, uanset hvor du er, fordi vi er online. Psykologisk rådgivning og terapi online er effektiv hjælp, netop når du har brug for det.

Fleksibelt og altid tilgængeligt

Med et MindGo Abonnement får du den optimale fleksibilitet.  Du vælger frit, om du vil ringe til os, bruge Skype/FaceTime, Mail eller Chat og du kan skrive mails til os døgnet rundt alle årets dage.

Mand kvinde ved PC

MindGoTest

Du kan bruge de psykologiske tests som et værktøj til at opnå øget selvforståelse og blive klogere på dit samspil med andre. Med vores ”Typeindikator” kan du lære dig selv bedre at kende, få afklaret din personlighedstype, og hvordan det påvirker dit liv.

”Passer vi sammen” fortæller, hvad der betyder mest for dig og din partner i jeres forhold. Brug resultatet til en god snak. "Stress test" og "Depressions test" er til en indledende afklaring af dine symptomer.

Gå til MindGo Test

Vælg dit MindGo Abonnement


INTRO

0 Kr.

Prøve i 5 dage

MindGo Mail


Psykologiske testsBASIS

296 Kr.

Pris/måned

MindGo Mail


Psykologiske tests 

PLUS

596 Kr.

Pris/måned

MindGo Mail/Chat


Psykologiske tests


2 x konsultation på telefon,

Skype eller Facetime

PREMIUM

856 Kr.

Pris/måned

MindGo Mail/Chat


Psykologiske tests


4 x konsultation på telefon,

Skype eller FacetimeHar du spørgsmål om MindGo?

Kontakt MindGo

Oplever du tekniske problemer?

Kontakt support